image

Vlaams Hypnose Centrum

Het Vlaams Hypnose Centrum werd opgericht door Jonas Van Delsen in 2013.
Wij leggen de focus op een persoonlijke aanpak. Door een constante bijscholing blijven we werken met de nieuwste technieken en meest performante, doeltreffende begeleidingen. Deze werkwijze zorgt voor een bijzonder hoge slaagkans van de hypnose-sessies. We maken er een punt van om de beste te zijn en de kwaliteit enorm hoog te houden.

Missie

Onze missie is om zo veel mogelijk mensen in Vlaanderen te kunnen helpen. Door een team van top hypnotiseurs garanderen we hoge kwaliteit.

image

Waarom onze hypnose praktijk?

Omdat u resultaten wil.
Het is moeilijk om door het bos de bomen nog te zien in de zoektocht naar een goede therapeut. Daarom werken wij met een strikte guideline.
Er wordt gewerkt volgens het VHC-protocol. Een werkwijze, die haar efficiëntie bewezen heeft, ontwikkeld en getest door Jonas Van Delsen.

0
+

Jaar Ervaring

0
%

Klant tevredenheid

image

Hallo, Ik ben Jonas

Gecertificeerd hypnose therapeut en instructeur.

Reeds van jongs af aan ben ik enorm geïnteresseerd in hypnose. Jarenlang heb ik mezelf hier dan ook in verdiept en verschillende cursussen gevolgd. Intussen ben ik de oprichter van het Vlaams Hypnose Centrum en heb ik het VHC-protocol ontwikkeld om een vaste werkwijze te handteren in onze hypnose praktijk.

Ons hypnose centrum heeft zich gespecialiseerd in de persoonlijke aanpak met een uiterst doelgerichte werkwijze speciaal om jou je doel te laten bereiken op een efficiënte en blijvende manier. We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

image

Hypnose als hulp

Elke vorm van hypnose is per defenitie zelfhypnose. Jij en jij alleen bepaalt of je in hypnose gaat of niet en wat je er mee wil doen. Wil je graag van een verslaving af maar “heb je niet het karakter om het vol te houden”, wil je graag afslanken, wil je eindelijk van die alles beheersende angst verlost zij, wil je een betere focus tijdens het sporten en op die manier betere prestaties leveren, …

De mogelijkheden van hypnose zijn eindeloos. Zolang het een verandering betreft die je zelf wil, die veilig is voor jou en die je voldoende positieve veranderingen oplevert, is hypnose voor jou dé oplossing.

image

Afslanken| Verslavingen | Angsten | …

Zet je eerste stap naar de oplossing