Jonas Van Delsen

Jonas Van Delsen

Gecertificeerd hypnose therapeut

Jonas is de oprichter van het Vlaams Hypnose Centrum. Zijn jarenlange ervaring in het helpen van mensen is de reden waarom hij dit hypnosecentrum heeft gestart.

Jonas is uw therapeuten. Hij volgde jaren lang meerdere opleidingen en bijscholingen in binnen en buitenland om op die manier mee te blijven met de laatste technieken.

Jonas doet sessies in het Nederlands en Engels. Verder heeft hij zich gespecialiseerd in afslanken met hypnose, bevrijden van angsten en verslavingen.

Opleidingen

2012

Basiscursus hypnose en hypnosetechnieken

Basisopleiding waarin de basisbegrippen van hypnose worden aangeleerd.

2013

Advanced Hypnosetechnieken

Toepassen van “Directe hypnose”, geavanceerde technieken en universeel veranderingswerk.

2013

Therapie en Regressie

Basisvormen van regressie en het opstarten, ontwikkelen en uitbouwen van een hypnosepraktijk.

2013

Jeffrey Stephens protocol

Beheersing van, begrip van en kunnen uitvoeren van de kunst & wetenschap van hypnose volgende de princiepe van het jeffrey stephens protocol.

2015

Virtual Gastric Band procedure

Gecertificeerd therapeut van het Sheila Granger Virtual Gastric Band principe.

2017

Pijn-controle, -beheersing & -bestrijding

Het omgaan met pijnen en hoe ze leren beheersen, controleren en/of uitschakelen.

2017

Vervolgopleiding: Virtuele maagband PRO

Vervolgopleiding om de kennis en het kunnen van de virtuele maagbandopleiding nog te verbeteren.

hypnosepraktijk leuven

Praktijk in Leuven

U kan ons terugvinden op het industrieterrein in Heverlee. In het gebouw “Benes”.

Hier belt u aan bij het vlaams hypnose centrum en wordt vervolgens binnen gelaten. Een comfortabele wachtzaal voorzien van lectuur wacht u op. Hier wordt u ook opgehaald op het tijdstip van je afspraak. Tot binnenkort.

Jonas Van Delsen staat gelijk aan een constante toewijding aan een gezonde balans tussen fysiek en mentaal welzijn. Als een gecertificeerd hypnotherapeut met een uitgebreide ervaring die teruggaat tot 2013, heeft hij zichzelf voortdurend toegewijd aan het ondersteunen van anderen. Dit vooral in hun streven naar persoonlijke groei en transformatie.

Zijn fascinatie voor de complexe interactie tussen lichaam en geest heeft Jonas tot een van de beste hypnosetherapeuten van België gemaakt. Hij gelooft sterk in het belang van een totaal-aanpak. Met zijn focus op zowel de fysieke als mentale aspecten van welzijn creëert hij een evenwichtige levensstijl.

Door zijn diepgaande begrip van hypnose en zijn inzicht in de menselijke psyche, heeft Jonas talloze individuen geholpen om obstakels te overwinnen en hun doelen te bereiken.


Naast zijn werk als hypnotherapeut, speelt Jonas een actieve rol in de hypnosegemeenschap van België. Als medeoprichter en huidig bestuurslid van de beroepsvereniging voor hypnose, zet hij zich in voor het bevorderen van professionaliteit en kwaliteit binnen het vakgebied. Zijn betrokkenheid bij de ontwikkeling van normen en richtlijnen voor hypnotherapie onderstreept zijn toewijding aan het versterken van de hypnosegemeenschap en het waarborgen van de beste zorg voor cliënten.

Door zijn veelzijdige ervaring en voortdurende betrokkenheid bij het vakgebied, blijft Jonas Van Delsen een vooraanstaande figuur in de wereld van hypnotherapie, een bron van inspiratie en steun voor degenen die streven naar een leven van evenwicht, gezondheid en welzijn.

Jonas Van Delsen - Hypnose - Leuven