afslanken / gewichtsverlies

Afslanken met hypnose

Afslanken met hypnose is ons baanbrekend hypnose-programma waarmee je blijvend resultaat kan bereiken! Omdat de kracht van je geest voor blijvende veranderingen in je levensstijl kan zorgen, is dit een prachtig concept. Veranderingen die streefgewichten bereiken waar je altijd van gedroomd hebt.
En dit uiteraard met oog op gezondheid in de eerste plaats.

Waarom kiezen voor hypnose?
Als Ervaren hypnotherapeut begeleidt Jonas je door een reis van zelfontdekking en transformatie. Met slechts 3 tot 4 sessies, maximaal 10 dagen tussen elke sessie, merk je al snel dat je relatie met voedsel verandert en je eetgewoonten verbeteren. Laat die ongewenste kilo’s maar smelten.

Jonas Van Delsen - Hypnose therapie

Investeer in je welzijn voor slechts €150 per sessie. We begrijpen dat gewichtsverlies persoonlijk is, en daarom bieden we aangepaste begeleiding die zich richt op jouw unieke behoeften en doelen. Onze bewezen successen spreken voor zich, en we nodigen je uit om de eerste stap te zetten naar een gezonder, gelukkiger leven.

Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je eerste sessie en ontdek de transformerende kracht van hypnose voor gewichtsverlies.

 

Afslanken hoeft geen strijd te zijn. Neem nu de eerste stap naareen betere, gezondere toekomst met blijvend resultaat.

  • Eetgewoonten veranderen
  • Geen verlangen naar tussendoortjes
  • Stop het emo-eten
  • Gezondere keuzes
  • Meer bewegen
  • Meer rust in je hoofd
  • Meer rust in je leven
  • Stop het jojo-effect

Welkom bij Afslanken met Hypnose

Bij Afslanken met Hypnose geloven we in een revolutionaire benadering van gewichtsverlies. In plaats van traditionele methoden zoals strenge diëten en rigoureuze lichaamsbeweging, richten we ons op het transformeren van je gedachtepatronen. We begrijpen dat duurzaam gewichtsverlies begint in de geest.

 

Onze Unieke Aanpak

Onze werkwijze draait om het veranderen van de manier waarop je denkt over voeding, beweging en zelfzorg. In plaats van jezelf te dwingen bepaalde voedingsmiddelen te vermijden of een strikt dieet te volgen, richten we ons op het cultiveren van een intrinsieke motivatie om gezonde keuzes te maken. Dit doen we door middel van hypnose. 

Hoe Werkt Het?

Tijdens onze hypnosesessies werken we samen om je onderbewuste geest te herprogrammeren. We richten ons op het identificeren en transformeren van negatieve overtuigingen en gewoonten die je kunnen weerhouden van het bereiken van je ideale gewicht. Door middel van diepe ontspanning en gerichte suggesties helpen we je om een positievere relatie met voeding en lichaamsbeweging te ontwikkelen.

 

Geen Dieet, Geen Ontzegging

Het beste van alles is dat onze aanpak geen dieet of ontzegging vereist. In plaats daarvan zul je merken dat je natuurlijk geneigd bent om kleinere porties te eten, gezondere voedingsmiddelen te kiezen, meer water te drinken en regelmatig te bewegen. Deze veranderingen komen voort uit een dieper niveau van bewustzijn en zelfinzicht, waardoor ze veel duurzamer en gemakkelijker vol te houden zijn op de lange termijn.

 

Jouw Reis naar Blijvend Gewichtsverlies Begint Hier

Als je klaar bent om afscheid te nemen van de frustratie van jojo-diëten en wilskrachtige pogingen om af te vallen, staan wij klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe hypnose je kan helpen bij het bereiken van je ideale gewicht op een gezonde en duurzame manier. Met Afslanken met Hypnose ben je op weg naar een slankere, gezondere en gelukkigere versie van jezelf.